Contact & informatie

Contactgegevens

Salon Purus 

Kastanjeplein 9

3381 LT Giessenburg

info@salonpurus.nl

06 – 82 529 086*

*Telefonische bereikbaarheid

Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet beantwoorden; laat in dat geval je naam en telefoonnummer via de voicemail achter, zodat ik je terug kan bellen, In het weekend ben ik telefonisch niet bereikbaar maar kan je altijd een e-mail sturen of via de site een afspraak inplannen.

Openingstijden

De Salon is overdag geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Bereikbaarheid

Salon Purus is in het gezondheidscentrum van Giessenburg gevestigd. Deze locatie is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij zijn gevestigd op de eerst verdieping. Deze is bereikbaar doormiddel van trap en lift.

Last van vermoeide voeten?

Lange werkdagen waarbij je moet staan? Niks is dan fijner om een heerlijke aromatische massage van de voeten te krijgen. Bel voor de mogelijkheden of…

Wil je ook gellak op de teennagels?

Voor de zomer is het fijn als de voeten er verzorgd uitzien. Wat zorgt daar beter voor dan een mooie gellak? Deze wordt er met preciesie opgezet en heb je zo’n 4 tot 6 weken plezier van!

Een behandeling aan huis

Dit is niet mogelijk via Salon Purus. Er zijn ambulante pedicures, deze komen bij u aan huis. Eventueel via pro voet te vinden of op www.pedicuregezocht.nl

Afzeggen van een afspraak

Je kan de afspraak 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. In andere gevallen wordt de door jouw gemaakte afspraak en de daarmee gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Betaal mogelijkheden

Je kan contant betalen. Het is uiteraard ook mogelijk je betaling ter plekke via uw mobiele internetbankieren-app te voldoen (betaalverzoek). In de toekomst zal pinnen zeker mogelijk worden.

 

Algemene voorwaarden & AVG

Wanneer je een afspraak maak, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden (PDF).

Privacyverklaring AVG (PDF)

 

BTW-identificatienummer & KvKnummer

NL003792571B70

83164324

Bel of mail me!

Annelies

06 - 82 529 086

info@salonpurus.nl

Adres

Gezondheidscentrum (eerste verdieping)

Kastanjeplein 9

3381 LT Giessenburg

Neem vrijblijvend contact met mij op!

11 + 3 =